Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Werkwijze Dakdekkersbedrijf J.P Frik

Dakdekkersbedrijf J.P. Frik is een veelzijdig dakdekkersbedrijf met enorm veel kennis en ervaring. Niet alleen in de werkzaamheden, maar ook van producten en materialen. Bij ons kun je terecht voor allerlei werkzaamheden aan het dak. Je kunt bij Dakdekkersbedrijf J.P. Frik terecht voor onder andere:

Dakpannen

Dakpannen zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en afwerkingen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons assortiment dakpannen bestaat uit pannen van verschillende A-Leveranciers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Koramic, Monier en Nelskamp.

Dakpanplaten

Wij werken, als een van de weinige dakdekkersbedrijven, ook met dakpanplaten. Het gebruik van dakpanplaten heeft een aantal voordelen:

  • De isolatiewaarde van het bestaande dak blijft gehandhaafd.
  • Tijdens de werkzaamheden blijft het dak gewoon ‘dicht’.
  • De dakpanplaten hebben een gering gewicht, waardoor een versteviging van de dakconstructie in de meeste gevallen niet nodig is.
  • De platen zijn gemakkelijk hanteerbaar.

Geisoleerde sandwichpanelen

Dakpanelen zijn een uitstekende oplossing wanneer men het dak snel maar degelijk wil bouwen of verbouwen. Met geïsoleerde sandwichpanelen kan een dak snel wind- en waterdicht worden afgewerkt. Daarnaast zorgt de geïsoleerde kern (van PIR, PUR of steenwol) voor een hoge isolatiewaarde, die zelfs hoog genoeg is om te voldoen aan de eisen van een energiezuinige woning.

Golfplaten

Bij kleinschalige bouwprojecten gebruiken we vaak golfplaten. Je kunt hierbij denken aan schuren, stallen of overkappingen. Er bestaan grote verschillen in kwaliteit, afhankelijk van de gebruikte materialen. Afhankelijk van de wensen en eisen passen wij de juiste golfplaten toe bij het project.

Dakgoten

Is de dakgoot lek of nodig aan vervanging toe? Ook daarvoor kun je bij Dakdekkersbedrijf J.P. Frik terecht. Naast de traditionele houten dakgoten werken wij ook met kunststof dakgoten. De afwerking van de dakgoot kun je natuurlijk ook aan ons overlaten.

Dakkapellen

Wil je meer daglicht en / of ruimte op je zolder? Of meer ruimte op de badkamer of slaapkamer? Dan is een dakkapel misschien wel een geschikte oplossing. Wij leveren en monteren dakkapellen op maat. Twijfel je over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Dakvensters en dakramen

Een andere manier voor het verkrijgen van meer daglicht in een ruimte of kamer onder het dak, is het installeren van een dakvenster of dakraam.

Wij maken onder andere gebruik van de bekende oplossingen van Velux.