Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Pannendak renovatie

Bij Dakdekkersbedrijf J.P. Frik kun je terecht voor verschillende soorten dakrenovaties. Een veel voorkomende renovatie is die van een pannendak. Als er aanhoudende problemen zijn met het dak en een volgende dakreparatie niets meer uithaalt, wordt het tijd om het dak te renoveren. En laat dat nou net een van de specialiteiten van Dakdekkersbedrijf J.P. Frik uit Kloosterburen zijn.

Bij het renoveren van het dak is het belangrijk om te weten wat het probleem is en wat daarvan de mogelijke oorzaak kan zijn. Want je kunt het probleem wel aanpakken, maar als je de oorzaak laat zitten…

Aan de slag…

Als het dak in aanmerking komt voor een renovatie verwijderen we eerst de oude pannen. Vervolgens controleren we de dakconstructie grondig en brengen indien nodig verbeteringen aan. Als er nieuwe panlatten of tengels nodig zijn worden deze geplaatst of vervangen. Ook passen we eventueel een dampdoorlatende en isolerende folie toe. Pas wanneer aan alle voorwaarden voor een water- en winddicht dak is voldaan, plaatsen we de nieuwe pannen op het dak. Zo kan het dak er weer jaren tegen.

In sommige gevallen is het compleet vervangen van het pannendak niet noodzakelijk. In dat geval vervangen we alleen de kapotte of ontbrekende pannen. Dit doen we met nieuwe of gebruikte pannen. Dit stemmen we natuurlijk vooraf met onze opdrachtgever af.

Hoge kwaliteit

Natuurlijk kun je er van uitgaan dat wij van Dakdekkersbedrijf J.P. Frik kwaliteitswerk leveren. Daarnaast voeren we sinds 2015 het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit keurmerk staat garant voor service en kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn alle medewerkers binnen ons bedrijf goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het renoveren van een pannendak.

Direct contact

Herken je bovenstaande problemen? Is het dak van je woning ook nodig aan een opknapbeurt toe? Wacht dan niet langer en neem contact met

Dakdekkersbedrijf J.P. Frik op. Wij komen de situatie bekijken, stemmen samen de wensen en eisen af en brengen een scherpe offerte uit. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of mail.