Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Meerlaagse reflecterende isolatiefolie

SF19 SuperFoil is een meerlaagse reflecterende isolatiefolie. Deze isolatiefolie is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Vanwege de dampdichte eigenschappen en de fijne maat van bewapening is deze folie op ieder dak toepasbaar. De folie is, zoals de naam al zegt, opgebouwd uit 19 lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het materiaal is:

  • slechts 40 millimeter dik
  • gemakkelijk te hanteren
  • eenvoudig te installeren
  • in een handomdraai te knippen en plakken
  • veilig te verwerken

Er is ook een dampdoorlatende waterdichte variant van deze folie verkrijgbaar. Deze folie is uitermate geschikt wanneer er vocht moet worden afgevoerd uit een constructie. Deze folie staat bekend onder de naam SF19BB SuperFoil.

Een goed geïsoleerd dak

Wij werken al jaren met de SF19 SuperFoil en dat doen we niet zonder reden. Op de folie wordt door de fabrikant namelijk 10 jaar garantie gegeven. Daarnaast heeft de folie een levensduur van meer dan 30 jaar. Doordat de folie slechts 40 millimeter dik is, is het een ruimtebesparende oplossing met een hoog rendement. Bij de verwerking worden geen spuitbussen gebruikt en er komen geen schadelijke stoffen vrij. Dit maakt het een verantwoord product voor zowel de verwerker, de klant én het milieu. Zijn hoge RC-waarde van 2.49 staat garant voor een goede isolatie, hierdoor is de SF19 SuperFoil niet alleen isolerend maar ook prijstechnisch de beste keuze. Natuurlijk voldoet de folie aan de in Nederland geaccepteerde ISO 8301 norm.

Geventileerd en dampdicht

Ben je op zoek naar een dampdichte en geventileerde isolatiefolie voor onder je dakbedekking? Dan ben je bij Dakdekkersbedrijf Frik aan het juiste adres. Wij verwerken de folie en bedekken vervolgens het dak. Of het nu gaat om een pannendak, dakpanplaten of golfplaten. Vraag vrijblijvend om meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

sf19-superfoil.jpg