Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Licht en ruimte op zolder

Dakdekkersbedrijf J.P. Frik doet meer dan alleen dakbedekking. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen, dakvensters en dakkapellen. Dus heb je een donkere zolder en zou je wel wat meer ruimte en daglicht willen hebben? Informeer dan eens naar de mogelijkheden!

Dakkapel op maat

Wil je van die relatief kleine zolderruimte een extra slaapkamer maken of een speelparadijs voor de kinderen? Dan is een dakkapel misschien wel dé oplossing. Bij dakdekkersbedrijf J.P. Frik maken wij een dakkapel op maat; voor ieder dak én voor ieder huis!

Voldoende daglicht

Of een zolder daglicht nodig heeft is afhankelijk van de bestemming. Voor een opbergzolder is daglicht niet echt een vereiste. Voor een slaapkamer, speelkamer of werkkamer is daglicht wél gewenst. Door het plaatsen van een dakraam of dakvenster kan er voldoende daglicht op de zolder binnen komen. Daarnaast kan een raam ook zorgen voor de benodigde ventilatie of frisse lucht op de zolderruimte. Zodoende kun je de donkere ruimte omtoveren tot een volwaardige woonruimte.

Kosten en efficiëntie

De kosten van een dakraam of dakvenster liggen vaak lager dan de kosten voor een dakkapel. Echter win je met een dakraam of –venster géén extra ruimte. Het is daarom belangrijk om te weten wat je exact met de ruimte wilt doen. Met onze ervaring kunnen wij je perfect adviseren in de mogelijke oplossing. Het uitgebreide assortiment van Velux biedt vele mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld balkonvensters en dakterrasvensters.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar extra daglicht of ruimte op je zolderverdieping? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met ons uitgebreide assortiment aan oplossing zit er vast ook wel iets voor jou tussen! Van een dakkapel tot dakraam of van balkonvenster tot dakterrasvenster; voor ieder dak én huis een passende oplossing.