Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Beoordeling van onze klanten

Door de jaren heen hebben we van verschillende klanten een beoordeling mogen ontvangen. Wij vinden het natuurlijk altijd leuk als tevreden klanten een reactie achterlaten. Bekijk alle beoordelingen op onze Marktplaats pagina.


Dakrenovatie in Groningen

In oktober heeft de firma Frik ons dak gerenoveerd. Vanaf het begin zijn alle afspraken nagekomen; levering offerte, afspraken voor besprekingen in het weekend en natuurlijk de werkzaamheden aan het dak. Heel net gewerkt, steeds opgeruimd na elke dag. Bij levering van de materialen hebben ze rekening gehouden met de buurt en verkeersstromen. Alle zorgen werden uit handen genomen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Kwalitatief zeer goed werk, randzaken en details keurig afgehandeld en alle afspraken nagekomen! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad dit bedrijf vol vertrouwen aan iedereen aan.


Opknapbeurt pannendak in Onstwedde

In maart heeft de Firma Frik het dak van ons woonboerderijtje een opknapbeurt gegeven. Zij hebben, nadat zij de onderlaag en de panlatten vernieuwd hadden, geen nieuwe dakpannen gelegd, maar de ouwe, voor zoverre ze nog gaaf genoeg waren, terug gelegd, en aangevuld met overeenkomstige exemplaren, afkomstig van de handel in gebruikte dakpannen. Dat betekende dus van meet af aan zorgvuldig omgaan met de spullen. En dat gebeurde ook. Tijdens de werkzaamheden merkte je dat aan alle randproblemen die zij tegen kwamen, zoals schoorstenen, randen, hoeken, dakvensters goten enz. enz., de volle aandacht werd besteed en telkens opnieuw gezocht werd naar de beste oplossingen. Het resultaat mag er zijn; alles ligt er weer strak bij, straalt degelijkheid uit en geeft weer het gevoel van geborgenheid. Nou ja, 'Vakmanschap is Meesterschap' moet je maar denken.

Overigens had ik geen offertes van andere bedrijven opgevraagd. Na Frik's eerste bezoek aan ons huis had ik direct het gevoel dat wij te maken hadden met een stoere Groninger, die kennis van zaken heeft, gewoon te vertrouwen is, een nette prijs rekent en zich er aan houdt. En zo geschiedde!


Dakisolatie en nieuwe dakpannen in Zoutkamp

Het aanbrengen van dakisolatie en nieuwe dakpannen, onder slechte weersomstandigheden ( bijna 3 dagen regen ). Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering en de gemaakte afspraken. Zeer zeker een aanrader!


Wil je meer beoordelingen lezen? Bekijk dan onze Marktplaats pagina. Een impressie van onze referentieprojecten? Kijk dan op onze website onder het kopje Referenties. Of bekijk je toch liever onze Facebookpagina? Ook hier kun je een aantal beoordelingen van tevreden klanten terugvinden of een kijkje nemen tussen de referentieprojecten.