Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Dakdekkers met ruime ervaring

Sinds 2001 is Dakdekkersbedrijf J.P. Frik actief in de regio's Groningen, Friesland en Drenthe. In dat jaar besloot Jan P. Frik te starten met zijn eigen dakdekkersbedrijf. Toen Jan aan deze uitdaging begon had hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan (ruim 23 jaar) bij een gelijksoortig dakdekkersbedrijf. Hij wist dus precies waar hij aan ging beginnen, maar dat biedt natuurlijk nog geen garanties!

Terugkijkend op deze periode heeft Jan tot op vandaag absoluut geen spijt van zijn beslissing. De stimulans om door te gaan komt uit het plezier in het werk. Daarnaast is het goede contact met zowel de klanten, aannemers als leveranciers enorm prettig.

Een Dakdekkers- & Familiebedrijf

Het bedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten en is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Jan Frik en zoon Leander Frik zijn twee van de drie dakdekkers van het bedrijf. De vrouw van Jan, Adéle, verricht de administratieve zaken.

Eenvoudig contact opnemen...

Mocht je interesse hebben in een van onze diensten of werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag eens bij je langs voor een persoonlijk advies op maat. Vul het contactformulier in of ga direct naar onze contactgegevens.