Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

De beste dakdekker op uw dak

Zoek je een dakdekker in Groningen die het oude dak van je woning of pand kan renoveren? Of het dak voor je nieuwbouw woning aan kan leggen? Dan ben je bij Dakdekkersbedrijf J.P. Frik onder de pannen. Wij zijn al vele jaren actief in de provincie Groningen en hebben al menig stukje vakwerk af mogen én kunnen leveren. Variërend van een dak bedekt met dakpannen, isolerende golfplaten of dakpanplaten om een bestaand dak mee te renoveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een informatief gesprek.

Kwaliteitsvakman

Alle dakdekkers van Dakdekkersbedrijf J.P. Frik zijn specialisten in het plaatsen van de verschillende soorten daken en doen dat met groot vakmanschap. Al onze dakdekkers zijn professioneel opgeleid en verlenen de beste service die er te krijgen is. Ons bedrijf is lid van verschillende vakorganisaties waardoor je altijd de garantie hebt dat je een dak krijgt dat niet lekt én weer- en windbestendig is.

De beste kwaliteit

De traditionele dakpannen die wij leveren én leggen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Wij leggen de dakpannen op een raamwerk dat door ons wordt aangelegd. Ook leggen we pannen op een bestaand raamwerk. We hebben door de jaren heen een behoorlijk naam opgebouwd als dakdekker in Groningen. Door het leveren van vakmanschap, service en kwaliteit hopen we deze naam in Groningen nog lang te behouden.

Je oude dak weer als nieuw

Door het aanbrengen van dakpanplaten is het niet nodig het oude dak open te leggen. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig het oude dak renoveren. De dakpanplaten worden bovenop de oude pannen gelegd. Doordat de platen in verschillende maten verkrijgbaar zijn, sluiten ze exact aan op de bestaande oude dakpannen. Ben je dus op zoek naar een dakdekker in Groningen die je bestaande dak kan renoveren? Dan kunnen wij het dak weer als nieuw krijgen zonder dat je in de regen komt te zitten.

Isolerende dakplaten voor bedrijven

Heb je een bedrijfspand waarvan het dak vervangen dient te worden? Door de jaren heen hebben wij al veel bedrijfspanden in Groningen mogen voorzien van isolerende dakplaten. Deze dakplaten zijn niet alleen weer- en windbestendig maar isoleren ook nog eens uitstekend op zowel koude als warme dagen.

Laat je goed informeren over de mogelijkheden

Wij komen graag bij je langs in Groningen om de mogelijkheden door te nemen, zodat we een vrijblijvende offerte op maat uit kunnen brengen. Of het nu in Groningen stad, Veendam, Winschoten, Delfzijl of Siddeburen is. Neem contact met ons op zodat we samen een afspraak in kunnen plannen.