Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Dak renoveren? Wij klimmen het dak voor u op!

Wil je het huidige dak van je woning laten renoveren of vervangen? Ben je hiervoor op zoek naar een dakdekkersbedrijf uit Friesland, die dit vakkundig, snel en kwalitatief kan verzorgen? Neem dan contact op met Dakdekkersbedrijf J.P. Frik. Wij werken met professionele en vakkundige dakdekkers en kunnen vrijwel elk dak aanleggen. Denk hierbij aan:

  • Dakpannen
  • Dakpanplaten
  • Golfplaten

Daarnaast verzorgen wij tevens dakkapellen, dakgoten en dakramen in Friesland. Door het dak door onze dakdekkers te laten renoveren of vervangen, verzeker je jezelf van een kwalitatief goed dak van topklasse.

Allround dakdekker

Dakdekkersbedrijf J.P. Frik uit Kloosterburen is een allround dakdekkersbedrijf, werkzaam in de provincie Friesland. Wij kunnen vrijwel elk dak aanleggen. Zo kun je bij ons terecht voor een dak dat bestaat uit hoge kwaliteit dakpannen. Ook bedekken we daken van utiliteitsbouw en leveren dakpanplaten door heel Friesland. Deze dakpanplaten kunnen bovenop een bestaand dak worden aangelegd.

Betaalbare kwaliteit

Natuurlijk leggen wij niet alleen de dakpannen of golfplaten op het dak, maar verzorgen, indien nodig, ook de constructie waarop de pannen of platen gelegd moeten worden. De door Dakdekkersbedrijf J.P. Frik gerealiseerde daken zijn duurzaam, hebben een hoog isolerend vermogen, zijn van hoge kwaliteit en zeer weer- en windbestendig.

Een nieuw dak bovenop uw huidige oude dak

Is het dak van je woning of pand aan vervanging toe, maar brengt het openbreken van het huidige dak teveel risico’s met zich mee? Dan kunnen wij het dak renoveren zonder het oude dak te verwijderen of open te breken. Met behulp van dakpanplaten kunnen we het bestaande of oude dak bedekken. Zo krijg je een prachtig nieuw dak voor een lage kostprijs en zonder risico.

Wat kunnen wij nog meer aanbieden

Buiten het bedekken van daken bestaan onze werkzaamheden ook uit:

  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het aanbrengen van isolerende dakplaten
  • Het vervangen of aanbrengen van dakgoten
  • Het plaatsen van een dakraam of dakvenster

Neem contact op voor een messcherpe offerte

Ben je op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Friesland? Dan ben je bij Dakdekkersbedrijf Frik aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we samen een afspraak in. Wij komen dan graag bij je langs in Friesland om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van deze uitkomst stellen wij graag een offerte op. Op basis van deze vrijblijvende, messcherpe en complete offerte kun je de mogelijkheden bekijken en vergelijken. Of je nu woont in Drachten, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Sneek of Dokkum woont, wij komen graag bij je langs!