Kontakt
Dakdekkersbedrijf J.P. Frik
Damsterweg 28
9977 RH Kloosterburen
Homepage:www.dakdekkersbedrijffrik.nl
Telefoon:+31 (0)615 69 40 08
Fax:

Een beste dakdekker voor uw pannendak

Ben je op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Drenthe om het oude en vervallen dak van je woning te laten renoveren? Of ben je van plan om een nieuwbouw woning te laten zetten en zoek je hiervoor een geschikt dakdekkersbedrijf? Neem dan contact op met Dakdekkersbedrijf J.P. Frik. Wij zijn experts in het aanleggen van verschillende soorten daken:

  • Dakpanplaten
  • Dakpannen
  • Golfplaten

Een schat aan ervaring op het dak

Dakdekkersbedrijf J.P. Frik is ervaren in het aanleggen van verschillende soorten daken, in zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Dit maakt ons tot hét dakdekkersbedrijf uit Drenthe. Wij kunnen een dak aanleggen dat aan alle eisen voldoet. Natuurlijk zijn onze werkzaamheden niet alleen beperkt tot het leggen van daken. Wij leveren namelijk ook dakkapellen, dakramen en dakgoten. Wij garanderen kwaliteit; onze daken, dakkapellen, dakramen en dakgoten gaan jarenlang zorgeloos mee.

Van alle daken thuis

Onze werkzaamheden zijn zeer divers, voor zowel particulieren als bedrijven. Al onze daken voldoen aan de strengste eisen die tegenwoordig gangbaar zijn. Onze dakpannen kopen wij in bij de beste fabrikanten om zodoende kwaliteit te kunnen garanderen. Ook voor onze golfplaten leveren wij alleen de beste kwaliteit platen die sterk isolerend zijn.

Ook voor dakkapellen en dakramen

Naast diverse soorten dakbedekking leveren wij ook dakkapellen en dakramen in Drenthe. De dakkapellen van Dakdekkersbedrijf J.P. Frik kunnen prefab geleverd worden, maar natuurlijk verzorgen wij ook maatwerk. De dakkapellen worden vakkundig geplaatst en afgewerkt zodat er geen lekkages zullen ontstaan.

Heb je liever een dakraam in plaats van een dakkapel? Geen probleem, ook daarvoor kun je bij Dakdekkersbedrijf J.P. Frik terecht. Alle Velux dakramen worden geleverd, gemonteerd en afgewerkt. En is de dakgoot (deels) aan vervanging toe? Wij komen graag eens bij je langs om te informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op voor een offerte

Wil je meer informatie over Dakdekkersbedrijf J.P. Frik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat ons een offerte maken voor een dakrenovatie of nieuwbouw dak. Onze dakdekkers in Drenthe overtuigen je graag van onze kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat je weer goed onder de pannen komt te zitten. Woon je in Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden of een andere plaats in Drenthe? En heb je plannen met het dak van je woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.